【Tehtud Koreas】1 Set ( 6/7/8 Tükki ) Elektri Kitarri Tremolo Silla Roostevabast Terasest Sadul 10,5 MM/10.8 MM

Arvustused - 2
  • €11.22
  • €14.02
  • Sku: h35586

  • Sildid:
  • ankur saeveski elprom 255, erilist kitarri tarvikud, telecaster teksad, textis kitarr, vahend tremolo, ringi sild, bass kitarr fodeea, ring kitarrid, riviera electric guitar, trio kitarri humbucker pickup
  • Päritolu: KR(Päritolu)
  • Mudeli Number: 1329
  • Brändi Nimi: guitarfamily
  • Tüüp: sild

TOOTE TUTVUSTUS :

TOODE: Roostevabast Terasest Sild Sadul

KIRJELDUS: Roostevabast Terasest , 10,5 MM * 20MM ; 10.8 MM*20MM

TOOTMISE KOHT: GuitarFamily made in Korea

VÄRV: järgmised pildid

KAAL: 50-58-67G/Set

OLULISED NÕUANDED:

1 .Meie toodete hinnad ja veohinnad on moodustatud .Kui ostad ühe toote või mitu ühesuguste toodete , palun kliki "Osta Nüüd" .Kui soovite osta mitu erinevat toodet , palun kliki "Lisa Auto" , Seda saab salvestada mõned pakkimine kaupa .Süsteem arvutab täpne shipping vastavalt oma aadress kas "Osta Nüüd" või " Lisa Auto ".

2. Meil on üldine agentuuri "GOTOH" , "Alfa" , "WD" , "Wilkinson", "Floyd rose" ja nii edasi . "GuitarFamily" on meie enda punkt, et enamik tooted on valmistatud Koreas , lubame, on kõik tooted meie laos on ehtne ja kvaliteetne .TOOTE TEGELIK PILDID:

Firmast:

1. Tere tulemast Kitarr Pere.Liider Hiina Kitarri osad saler, meil on tuhandeid erinevaid tooteid, mis peaaegu tulevad Jaapanist ja Lõuna-koreast.Meie tooted on konkurentsivõimelise hinna ja hea kvaliteediga.Me võitleme selle vastu, milles on võltsitud ja vilets tooteid.Me loodame, et me saame luua pikaajalise koostöö suhted Muusikaline Instrumens Ettevõtte ja salers maailmas.Kui teil on toode, mis konkurentsivõimeline hind, siis võtke meiega ühendust.Saame müügiks see Hiina turul.

2. Kui teil on vaja meie toodete suur kogus , siis võtke meiega ühendust.Me anname teile allahindlust.

3. Meil on piiratud stock , kui teil on vaja kogus väga suur , peate teatama meile.Me nõuda, et see ette.

Laevandus Ja Tagasi:

1. Me shipping üle maailma, välja arvatud mõned kaugemates piirkondades.Rahvusvaheliste saadetiste puhul saadetakse Hiina Post Air Mail , e-EMS või EMS .Tarneaeg võib varieeruda teatud põhjustel, nagu numbrid, et lennuettevõtjad on oma riik ja töötlemise kiirus toll ja post office.Tarneaeg on järgmised:

EMS : 7-20 tööpäeva

e-EMS: 7-20 tööpäeva

Hiina Post Air Mail: 20-60 tööpäeva

Läbi e-pakettaknad, saate jälgida jälgimine teabega oma toote link www.track-trace.com.Pls konsulteerige oma kohaliku postkontori, kas nad nõustuvad või ei.

2. Import maksud ja tasud, mis ei ole arvatud kauba hind või merevedude kulusid.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise või ostu.

3. Tolli teenustasu on tavaliselt laetud laevandusettevõtja või koguda, kui valite kirje üles.Need lõivud ei ole täiendavaid laevandus tasud.

Tasumine

1. Me nõustuda PayPal, alipay ja pangaülekande.Nagu makstud tooteid ,me korraldame shippment kahe päeva jooksul.Kui sa tahad et see suur kogus, siis võtke meiega ühendust , anname teile allahindlust.Kasu on vastuvõetav, siis saad tagasi kõik kauba 14 päeva jooksul kättesaamisest tagastada või asendada selle kirje.Palun võtke meiega referrence number, kui soovid toote tagastada.Pange palun tähele, et ostjad vastutavad postikulu tagasi, esemed tagastatakse, peab olema originaalpakendis tingimus, mis sisaldab silte ja mis tahes pakend, ja me saata ainult asendamist või raha tagastamist pärast seda, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.

2. Me testida kõiki punkte, et veenduda, et need on heas enne shipping, ja nad on pakitud hoolikalt, et vältida kahju transiidi.Siiski me teile täielikult vastutav DOA(Vigane Saabumisel) esemed, palun võtke meiega ühendust kui soovite saada defektiga punkt, saadame teile veel üks tasuta või küsimus, täieliku toetuse sõltub teie valik.

Kontakt Ja Tagasiside

1. Soovitame klientidel meiega otse ühendust võtta isegi siis, kui me ei vasta teile kohe, kuna aega vahe.Kõik küsimused on vastas jooksul 12 tundi tööpäeva jooksul ja me proovime parima, et vastus 24 tunni jooksul pühad.

2. Me jätame positiivne tagasiside ostjatele niipea, kui maksekviitung, ja me oleks väga teretulnud, kui te ei jäta meile oma positiivne tagasiside ja 5-tärni reitingu pärast saate oma punkte.Hea tagasiside ja hinnangud on väga kasulik meie eBay karjääri.

3. Palun ÄRGE võtke meiega ühendust kohe, kui te ei ole rahul meie toodete või teenuste enne lahkumist negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et lahendada.

Anonymous

2022-10-18

Hästi pakitud, saabus jooksul

Anonymous

2022-10-03

Üks kruvi üks sadul oli lühike, kuid suutis asendada see varuosad. Kõik on oodatud, ja siis pane see minu strat väga kiiresti.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang:

Seotud Tooted

Võite ka nagu:
  • Müük

10 tk korjab 0.7 mm paksus tarvikud vastupidav electric guitar, bass ukulele nin668 omadused: valmistatud vastupidavast materjalist, eriline tehnoloogia ja kvaliteedi tagamine läbi erinevate tootmisprotsesside. väike ja kerge, lihtne kaasas kanda, professionaalne konkurents oluline, muusikariistade tarvikud. sobib muusikalised instrumendid:kitarr,bass,ukulele,jne. kitarr

  • Müük

Electric guitar kahekordne lukustussüsteem lukus string sadulad tremolo silla must/kroom/kuld kirjeldus: 100% uus ja kõrge kvaliteedi. kehtib floyd rose tremolo sild materjal: metall värvid: hõbedane, must, kuldne pakett sisaldab: 2 x kitarr silla string sadulad(nagu teie valida) suur kogus /hulgimüük ,plesae kontakt müüja !

  • Kuum

Metric suurus, mida tavaliselt kasutatakse impordi-tele stiilis elektriline kitarr silla sadul intonatsioon/normeerimist, nagu squier tele kitarr mõlemad kruvid ja vedrud on valmistatud kvaliteetsest terasest, stabiilne, vastupidav ja korrosioonikindel metric suurus m3 kruvi, keerme pikkus: 20mm(25/32 tolline); kevadel on 10mm(25/64 tolli) pikk, 3,5 mm(9/64 tolline) sisemise läbimõõduga phillips

  • Müük

Kirjeldus: liiva lihvimine kitarri pickguard süvend kate tagasi plaat, elektriline kitarr bass must. sobiks electric guitar, bass asendused osad aksessuaar. see on valmistatud vastupidavast abs materjalist. suurepärane asendaja oma lõhutud, määrdunud või vana backplate. kindel, et oma elektri kitarr otsida uus jälle! pinnatöötlus: liiva lihvimine materjal:

  • Müük

Funktsioon: 1.iga toode on unikaalne tootmise osa number silti, sisemine pakett, mis tõendab, see on kvalifitseeritud,mis hõlmab osa number,mudel, number ja kontrollimise kuupäev andmed; 2.kui teil on küsimusi punkt,palume tootmise osa number kontrollimiseks,sinu kasum on garanteeritud. 3.puidust käepideme disain ja seda on mugav kasutada 4.sobib ukuleleguitar 5.seda

  • Müük

Omadused: hooplemine super väiksus, madal müra, ja peaaegu põhjatu sügavus spring reverb heli. sega poti tasakaalu kuiv/märg kraadi. elagu pot reguleerimine natuke vähendamise määr. true bypass lüliti saavutab null-kahjum toon, koos led-indikaator riigi töökorras. ühe 1/4 mono sisend ja väljund pesad, 9v dc adapter toiteplokk, voolutarve on 85ma.tehnilised

  • Müük

Omadused: kaasaskantav kitarr mõju toide jaama mõeldud kasutatakse koos kitarri pedalboard. 10 isoleeritud dc tulemused: 1. kuni 7. väljund dc 9v 300ma, 8. väljund dc 9v 500ma, 9. ja 10. väljund dc 9/12/18v reguleeritav pinge, 500ma voolu. iga väljund on eraldi lühise ja liigvoolukaitse, ohutu ja usaldusväärne kasutamine. iga väljund dc output on led märgutuli teil

  • Müük

Kirjeldus: täiesti uus ja kvaliteetne kirjeldus: see rakmed on täielikult prewired.kõik, mida vaja teha on joota oma pickup, et lüliti ja maa neile mahu potti. kasutage seda rakmed mis strats ja strat stiilis kitarrid koos 3 pickup strat juhtmestik üks köide/kaks tooni/5 way switch tehnilised andmed: kirje nimetus: wiring harness-prewired traadi suurus:

  • Müük

Kirjeldus: sobib kõigile bass guiatr kaasas 2tk paigaldus kruvid materjal: plastik suurus(l x w x h): umbes. 66 x 14 x 13 mm värv: kuld suurepärane kitarr bass asendused pakett sisaldab: 1 x pöidla ülejäänud 2 x paigaldus kruvid

  • Müük

Pleroo custom kitarr pickgaurd - meile 11 kruvi augud stratocaster, mille floyd rose tremolo humbucker ühtse sh nullist plaat sobib kõige usa fender stratocaster floyd rose tremolo kitarr see on hea kvaliteediga anti-scratch, et kaitsta kitarr ; ehitus materjali kvaliteet - 4 kiht ja 3 kiht; täiesti uus on kaitsekile peal; tõeline alumiinium foolium kilp võib kõrvaldada

  • Müük

Vintage elektri kitarri tremolo käsivarre pesa whammy bar kroom komplektid paindlikult ja täpselt tremolo silla remont osad omadused: täiesti uus ja kvaliteetne vastupidav ja võimaldab teil kasutada seda pikka aega. suured tarvikud elektri kitarri tremolo silla süsteemi. kulumiskindel, portatiivsete ja vastupidav. paindlikult ja täpselt. materjal: raua ja