Kitarr käes korrastamist masin baas, laagri versioon flanging groove kott servaga soone tarvikud puusepatööd kitarr DIY

Arvustused - 0
  • €88.79
  • €93.46
  • Sku: h1144

  • Sildid:
  • diy kitarr kaabel iphone, erilist kitarri tarvikud, sensei kitarr, kitarri tarvikud bolsa, textis kitarr, seista maailma kitarr, määratlemata püksid, string papp kott, lõpetamata kitarri tarvikud, ring kitarrid
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Tüüp: kitarr vahendid
  • Mudeli Number: DIY Kitarri tarvikud

Toote nimetus: Base käeshoitavate korrastamist masin Toote päritolu: HONGYIN, Qingdao Toote kirjeldus: see on eriline kitarrile tootmise kott servaga püsthöövel-serv püsthöövel-tarvik, suurim omadus on vaja ainult nuga, ei ole vaja nuga erinevad suurused võivad avada erinevaid laius ja sügavus serva pesa, oluliselt tõhustada kott servaga pesa.Materjal: alumiinium sulamist materjali, vastupidav, stabiilne ja täpne.Sobib turul levinud korrastamist masin, nagu Dongcheng FR seeria korrastamist masin, Maeda 3700 seeria ja RT-seeria ja DRT seeria korrastamist masin Lõhikuga reguleeritav sügavus 0-10mm Püsthöövel-reguleeritav laius 0-20mm firmast:

Tere Tulemast Meie Poe

1. Meie firma nimi: Qingdao Hongyin Wood Co., Ltd., Professionaalne tootmise ja töötlemise kitarri puit, kitarri tarvikud ja kitarr tegemise vahendid.Me töötame koos maailmakuulsa kitarr brändi tootjad nagu Qingdao GIBSON, EPIPHONE, Tianjin LAG, ja Qingdao sejeng (fendr, Ibanez).

2. Meil on tuhandeid tooteid, meie tooted on konkurentsivõimelise hinnaga ja kõrge kvaliteediga.Me tarvitusele meetmed võltsitud ja vilets tooteid.Loodame, et saame luua pikaajaline koostöö muusikariista ettevõtted ja müüme neid maailma.Kui teil on vaja suur hulk meie toodete, palun võtke meiega ühendust.Me anname teile parima allahindlus.

3. Kui teie toode konkureerida hinna, võite meiega ühendust võtta.Me ei saa müüa Hiina turul.Igal aastal oleme osalenud Shanghai International Muusikariistade Näitus (Saalis E3),Kui teil on külastada ka vahend, näitus, võite meiega ühendust võtta.

Firmast:

1. Tere tulemast meie poodi.Liider Hiina Kitarri osad saler, meil on tuhandeid erinevaid tooteid, mis peaaegu tulevad Jaapanist ja Lõuna-koreast.Meie tooted on konkurentsivõimelise hinna ja hea kvaliteediga.Me võitleme selle vastu, milles on võltsitud ja vilets tooteid.Me loodame, et me saame luua pikaajalise koostöö suhted Muusikaline Instrumens Ettevõtte ja salers maailmas.Kui teil on toode, mis konkurentsivõimeline hind, siis võtke meiega ühendust.Saame müügiks see Hiina turul.

2. Kui teil on vaja meie toodete suur kogus , siis võtke meiega ühendust.Me anname teile allahindlust.

3. Meil on piiratud stock , kui teil on vaja kogus väga suur , peate teatama meile.Me nõuda, et see ette.

Laevandus Ja Tagasi:

1. Me shipping üle maailma, välja arvatud mõned kaugemates piirkondades.Rahvusvaheliste vedude on saadetud Health4you.ee Standard Shipping Hiina Post Air Mail , e-EMS või EMS .Tarneaeg võib varieeruda teatud põhjustel, nagu numbrid, et lennuettevõtjad on oma riik ja töötlemise kiirus toll ja post office.Tarneaeg on järgmised:

EMS : 7-20 tööpäeva

e-EMS: 7-20 tööpäeva

Hiina Post Air Mail: 20-60 tööpäeva

Health4you.ee Standard Shipping: 16-35 tööpäeva

2. Import maksud ja tasud, mis ei ole arvatud kauba hind või merevedude kulusid.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise või ostu.Läbi e-pakettaknad, saate jälgida jälgimine teabega oma toote link www.17tarck.com.Pls konsulteerige oma kohaliku postkontori, kas nad nõustuvad või ei.

3. Tolli teenustasu on tavaliselt laetud laevandusettevõtja või koguda, kui valite kirje üles.Need lõivud ei ole täiendavaid laevandus tasud.

Tasumine

1. Me nõustuda PayPal, alipay ja pangaülekande.Nagu makstud tooteid ,me korraldame shippment kahe päeva jooksul.Kui sa tahad et see suur kogus, siis võtke meiega ühendust , anname teile allahindlust.Kasu on vastuvõetav, siis saad tagasi kõik kauba 14 päeva jooksul kättesaamisest tagastada või asendada selle kirje.Palun võtke meiega referrence number, kui soovid toote tagastada.Pange palun tähele, et ostjad vastutavad postikulu tagasi, esemed tagastatakse, peab olema originaalpakendis tingimus, mis sisaldab silte ja mis tahes pakend, ja me saata ainult asendamist või raha tagastamist pärast seda, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.

2. Me testida kõiki punkte, et veenduda, et need on heas enne shipping, ja nad on pakitud hoolikalt, et vältida kahju transiidi.Siiski me teile täielikult vastutav DOA(Vigane Saabumisel) esemed, palun võtke meiega ühendust kui soovite saada defektiga punkt, saadame teile veel üks tasuta või küsimus, täieliku toetuse sõltub teie valik.

Kontakt Ja Tagasiside

1. Soovitame klientidel meiega otse ühendust võtta isegi siis, kui me ei vasta teile kohe, kuna aega vahe.Kõik küsimused on vastas jooksul 12 tundi tööpäeva jooksul ja me proovime parima, et vastus 24 tunni jooksul pühad.

2. Me jätame positiivne tagasiside ostjatele niipea, kui maksekviitung, ja me oleks väga teretulnud, kui te ei jäta meile oma positiivne tagasiside ja 5-tärni reitingu pärast saate oma punkte.Hea tagasiside ja hinnangud on väga kasulik meie eBay karjääri.

3. Palun ÄRGE võtke meiega ühendust kohe, kui te ei ole rahul meie toodete või teenuste enne lahkumist negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et lahendada.

1. Kitarr vihastama rad + string kõrgus näidik 2. Akrüül materjal, paksus 5 mm-3. akustilist, klassikalist, elektriline kitarr on vastav mõõte-reegel, pöörama tähelepanu sellele, et valida. 4. Miks klassikaline kitarr ja fingerboards on arc valitseja?Seal on palju muusikariista tegijad, kes teeb ka klassikalise kitarri fingerboards teha natuke rad.See võib olla mugav, kui mängides.

Tehnilised andmed: Nr 1 electric guitar 3 radiaani (7.25", 9.5", 10") + electric guitar, electric bass standard string kõrge nõuded / suuruse mõõtmiseks joonlaud Nr 2 akustiline kitarr koos 3 radiaani (12 ", 14", 15") + folk akustiline kitarr standard string kõrge nõuded / suuruse mõõtmiseks joonlaud Nr 3 akustiline kitarr koos 3 liiki kaar (16 ", 17", 18") + folk akustiline kitarr standard string kõrge nõuded / suuruse mõõtmiseks joonlaud Nr 4 klassikalise kitarri ja 3 radiaani (20 ", 21", 22") + klassikaline akustiline kitarr standard string kõrge nõuded / suuruse mõõtmiseks joonlaud Fingerboard rad kasutada meetodi ja funktsiooni: 1, Panna radiaan malli, kõõlu pikkus ja kontrollige, kas 6-kokkulepe rad on paralleelne fingerboard.Kui erinevus on üsna suur, poola ülemise ja alumise akord padjad vastavalt mõõtmine, parandus.See on eriti tõsi, kui te vajutate padjad. 2, Kui teete kitarr, pane see oma fingerboard.Kumerust oma fingerboard on täpselt sama, mis kumerust oma kaar valitseja.Siis teie fingerboard kaar on õige.On kahte tüüpi fingerboard arcs folk akustilised kitarrid, üks on 12-15 tolline rad 2. fingerboard; teine on radiaan 3. on 16-18 tolli, ja see rad on lame. 3. Mõõtmine string kõrgus: lihtsustatult string kõrgus kitarr on väga standard.Kuna stringid on liiga kõrge, see on raske ja ebamugav mängida impeachment.Madal akordid hakkab tootma lööb müra.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang:

Seotud Tooted

Võite ka nagu:
  • Müük

39 tolline vaikne klassikaline kitarr 6 string solid kuusk top matt viimistlus mahagon backplane vaikne klassikaline kitarr korja suurus: 39 tolli top: solid kuusk tagasi ja küljed: mahagon kael: mahagon fingerboard: rosewood frets: 19f viimistlus: matt masin juhataja: chrome diecast värv: kollane/must koos eq mudel 1 kollane fingerboard:

  • Müük

Demonfx 66 korduva kitarr mõju pedaali puhas pramp booot koos võimendi kanalit vahetada 66 suurendada põhineb fortin võimendamist 33 booster - fredrik thordendal allkiri suurendada taseme kontroll annab kuni +22db taseme, millele on lisatud pool kaug-1/4 jack kanali vahetamise mini lükake lüliti muuta orientatsiooni tavaliselt avatud või suletud 66 booster on puhas korduva

  • Müük

Sõdur kvaliteetne ehtne nahk reaalne cowhide kitarri rihm electric bass kitarr reguleeritav polsterdatud vöö must värv browm see rihm on valmistatud ehtne nahk, pehme ja vastupidav seda võib kasutada elektri -, bass -, elektri kitarr.akustiline kitarr, klassikaline kitarr jne. täiesti uus ja originaal toote kood: sõdur koht originaal: tianjin, hiina ( mandri) disain:

  • Müük

1tk akustiline kitarr silla sõrmed lemmikutega extractor eemaldamise tööriist roostevabast terasest r66e kirje nimetus: kitarr silla sõrmed lemmikutega suurepärane kvaliteet bändi uus ja kvaliteetne. lemmikutega/extractor/eemaldamise tööriist asendamiseks silla sõrmed folk/akustiline kitarr kerge ja kaasaskantav, a-profect aksessuaar oma kitarri mõõde: kui

  • Müük

Omadused: *100% täiesti uus ja kvaliteetne. *valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav kasutada. *3d stiilis pickguard jaoks jimi hendrix strats stiil kitarri osade asendamine. *ideaalne asendus olemasolevatest üks. *see pickguard on 11-auk standard jimi hendrix strats, mis kasutab reverse silla pikap marsruut.kuid mitte fd squier või muud liiki strats.kui teil

  • Müük

Omadused: ta omab kulumiskindel, vähendada hõõrdumist, anti-korrosiooni,sitke ja vastupidav omadused.see on rohkem sile ja lihtsam, kui sa pinguta kruvid. suur lisaks oma viiul teha seda fine tune. sobib 3/4 4/4 viiul. quality fine tuuner seadistada. kõrge kvaliteediga must-kroomitud + maali protsessi, ei ole roostes, hästi tehtud, sile kruvid. reguleerige kruvi

  • Müük

Funktsioon: 1.iga toode on unikaalne tootmise osa number silti, sisemine pakett, mis tõendab, see on kvalifitseeritud,mis hõlmab osa number,mudel, number ja kontrollimise kuupäev andmed; 2.kui teil on küsimusi punkt,palume tootmise osa number kontrollimiseks,sinu kasum on garanteeritud. 3.puidust käepideme disain ja seda on mugav kasutada 4.sobib ukuleleguitar 5.seda

  • Müük

71188 muusika vahend tarvikud kirjeldus: 100% täiesti uus ja kvaliteetne näiteks fender stratocaster või sama liiki elektri kitarr materjal: plastik värv: nagu pildid näidatud kogus: 3tk (1 volume+2 tooni nupud) märkus: erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.aitäh! pakett sisaldab: 1 x volume nupp 2

  • Müük

Kirjeldus: 2tk diy luu kitarr string silla sadul tühi elektriline bass, akustiline ja klassikaline kitarr mandoliin banjo ukulele. see on natrue luu materails saate kujundada sadul ja mutter ise. piisavalt suurus võimaldab see teile sobib kõige keelpilli muusikariistad. suurus: umbes. 80x3x10mm / 3.14x0.11x3.93inch pakett sisaldab: 2 tükki kitarr tühi sadul märkus: palun

  • Müük

Täiesti uus ja kvaliteetne materjal:plastik,riie pikkus:s:185mm/l): 215 mm mudeli number:kitarr vihastama wrap värv:must pakend sisaldab:1x kitarr vihastama wrap omadused: 1. see kitarr vihastama wrap võib vähendada teiste discordant müra mängides luua harmoonilist meloodiat. 2. see aitab vähendada soovimatut vibratsiooni ja tarbetu ebameeldivalt müra tagab parema jõudluse.see võib

  • Müük

Kirjeldus: 100% brand new kõrge qualtiy. materjal: abs plastik sobib: electric guitar / acoustic guitar / ukulele jne.keelpilli sobib tüdrukute slim sõrmede. 4tk komplekt, 2 suurt suurus + 1 keskmise suurusega + 1 väike suurus kirjeldus: suurus: umbes. l: sisemine läbimõõt 14mm/0.55 tolline; pikkus 25mm/0.98 tolli m: sisemine läbimõõt 12mm/0.47

  • Müük

Pehme riba sonicore piezo pickup alusel sadul fishman eq ekvalaiser kirjeldus: täiesti uus ja kvaliteetne sonicore piezo all sadul pickup jaoks fishman eq. pickup on 80mm pikk ja läbimõõt on 2 mm. ta on paindlik ja saab alla paigaldatud kaarjas sillad. euroopa ühendamise kaabel ei ole pistik. peamised värv:must,nagu pildil näidatud kogus: 1 tk märkus: üleminek:

  • Müük

Funktsioon: 1.iga toode on unikaalne tootmise osa number silti, sisemine pakett, mis tõendab, see on kvalifitseeritud,mis hõlmab osa number,mudel, number ja kontrollimise kuupäev andmed; 2.kui teil on küsimusi punkt,palume tootmise osa number kontrollimiseks,sinu kasum on garanteeritud. 3.valmistatud vastupidavast plastist pikka aega kasutada 4.lihtne paigaldada ja mugav

  • Müük

Pleroo kitarr parts - for fd usa 10 paigaldus kruvi auk mustang kitarri pickguard sobib usa mustang kitarri pickguard.see on hea kvaliteediga anti-scratch, et kaitsta kitarr ; ehitus-kvaliteetsest materjalist 4 kiht -3 kiht on täiesti uus on kaitsekile peal; tõeline alumiinium foolium kilp võib kõrvaldada müra tõhusamalt; see on väga hea kvaliteet, kitarr pickguard; paljude toodete