LED 300W COB LED Par Valgus Zoom 5-50 kraadi Etapp Disko Valgus Soe Valge 3200k ja valge 7500k LED Par 64 dmx Etapi valgustus

Arvustused - 0
  • €188.68
  • €198.61
  • Sku: h89344

  • Sildid:
  • led par 10, lamp 210 cob, kaamera sony 64 zoom, rgb par 64, luxeo led rgb, ghz traadita dmx, palju par led 56, par 64 led valgus, spotlights led valgus etapp, sinine led-64
  • Võimsus: 250W
  • Strobe: 1-25 korda/s kiire strobe
  • Zoom Valgustus Nurk: 5 -50 kraadi
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Eluiga: 80, 000 tundi
  • Mudeli Number: 200-ZOOM
  • Kontrolli Režiim: DMX512/Auto/Sound/Master-Slave
  • Stiil: DMX Lava Valgus
  • Dimm: 0-100% elektriline dimmer
  • DMX Kanalit: 9 AHELS-sse
  • Sertifitseerimine: ce, FCC, RoHS
  • Toote Tüüp: Etapi Valgustuse Mõju
  • Sündmus: Professionaalne Etapp & DJ
  • Brändi Nimi: HYULIGHTS
  • Pinge: 90-240V
  • Valgusallikas: LED 300W Soe Valge 3200k + valge 7500k

Kallis ostja, palun arvesta!!! Toote Nimetus: Lineaarne ZOOM 300W COB LED Par Valgus 1) Toide: AC90V-240V, 50/60Hz; 2) voolutarve: 300W; 3) valgusallikas: Soe Valge 3200k ja valge 7500k 4) Kontrolli Signaal: 8DMX CHs; 5) Kontrolli Režiim: DMX512/Auto/Sound/Master slave; 6) Valgustuse Nurk: 5 - 50 kraadi; 7) Dimmer: 0-100% elektriline dimmer; 8) Strobo: 1-25 korda/s kiire strobe; 9) Ekraan: LED juhtpaneel; 10) Shell materail : alumiinium 11) Kaal: 4.5 Kg; 12) Suurus 28*28*49cm 12) Lihtne kontrollida, Dimm ilma värelus, Ei pabistama.Sobib fotograafia, telejaamade, jne.

Kohaletoimetamine :

1. ME LAEV MAAILMAS.Kõik tellimused lähetatakse alates Guangzhou Hiinas.Vedaja DHL:2-4 Päeva, UPSS:5-7 Päeva, UPSE:4-6 Päeva, FEDEX: 5-7 päeva ja TNT, EMS, HIINA POAT JA HONGKONG POST.

2. Kui te ostate mitu üksust, saate salvestada kaubavedu iga täiendavaid punkte.Kui ostate 12tk või rohkem ja ainult vaja ainult 1 kasutusjuhend, säästad 11 kasutusjuhend, saate salvestada US$1 Energia Säästmiseks.

3. Meil on palju kogemusi tegemise kohta madalama väärtuse ja arve kaasas kaupade ja vähendada tolli maks tuleb ununes oma Impordi.Madalam väärtus arve osas nagu KINGITUS, kui sa ei pea "kingitus", ärge kartke, et ütle mulle.Kui teil on raskusi teha oma deklaratsiooni, või teil on vaja skaneerida vähem väärtust leheküljel, palun öelge meile, me teeme teile!

4. Me laev Health4you.ee aadress AINULT, Palun, veenduge, et teie aadress Health4you.ee on sobitada oma saateaadress enne maksad.

5. Peaaegu kõik saadetised toimetatakse otse meie tehases teie ukse taga, kui jätad ÜKSIKASJALIK ELUKOHT, AADRESS, KELLEL ON KEHTIV KONTAKT TELEFONINUMBER, kuid seal on millalgi pakett võib-olla ei suutnud saatmisest, me teil ühendust võtta oma kohaliku posti süsteemi või Tolli-saada oma pakk.

6. Tarneaeg

- Tellimuste laupäev-neljapäev - saada TEISEL PÄEVAL SHIPPING!

- Tellimuste Reede - Laeva Pühapäeval. -Kui te soovite tagastada või soovite osta muid tooteid asendada objekte, mida on juba ununes, palun öelge meile, asap.

- Me ütleme teile jälgimise numbri teisel päeval shipping.

7. Kui kaup on saates Brasiilia, palun andke meile oma CPF number, suured tänud ette.

8. Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

-Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

9. Palun teatavaks, et 110V/220V/240V toodet, kui tellimuse.Kõik meie tooted on AC110-240V.Kui teil on vaja muud erilist volti, palun võtke meiega ühendust/enne tellimusi.

10. Palun pidage bill of shipping, kui kaubad on vigastatud, palun võtke meiega ühendust 24 tunni jooksul.Kõik kaubad kui laevandus tehase on head tingimused, palun pöörduda kohaliku vedaja nõuda hüvitist 3 päeva jooksul pärast kauba kätte saanud alates vedaja.

11. Kindlustus.Suur väärtus kauba, palun osta kindlustuse, laevandus, kui soovite.TASUTA KOHALETOIMETAMINE ei sh kindlustus tasu.Palun võtke meiega ühendust, kui vajad kindlustus.Tagastab :

1. Kõik aruanded tuleb markidega 14 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast kinnitas, toimetaja Vedaja.

Kui esemed on vigastatud, palun võtke meiega ühendust 24 tunni jooksul kättesaamisest.

2. Tagasimaksed on saadaval 30 päeva jooksul esialgne kuupäev sinu kätte esemed.Lahkuv postikulud et me juba makstud ja kauba saatmine tagasi ka tuleb maha arvata summa kokku.

3. Palun võtke meiega ühendust enne saatmist tagasi.

4. Palun võtke meiega ühendust enne paned vaidluse või tahad osalist tagastamist/kompensatsiooni.Garantii :

1. Kõik tooted on 1 aastane garantii.Lamp ei kuulu komplekti.Kõik teised varuosad on tasuta garantiiaja jooksul, kuid kauba saab ununes ostjate poolt.Pärast garantiiaja me teile varuosade kulude juures hind ja maksad kauba.

2. Kõik vigased tõttu, ebaõige paigaldamise või ebaõige kasutamine, EI ole kaetud garantiiga.Mis tahes füüsilise kahju on tühine oma garantii.

Side :

1. Kui teil on küsimusi, probleeme, või kommentaare, palun ärge kartke võtke meiega ühendust, vestlus internetis TradeManager on kõrgelt hinnatud.

2. Me oleme ühendust nädalavahetustel ka.

3. Me laev tuled esmaspäevast pühapäevani, 7 päeva nädalas.

Tagasiside :

1. Meil on Valgustus Eksperdid.Me oleme armunud valgustid, oleks tore teid näha ja võtke meiega ühendust, kui tekib küsimusi.

2.Ma ütlen teile jälgimise numbri teile Health4you.ee/e-posti.Me hindame jätad 5 STAR Üksikasjalikud Müüja Hinnang ja POSITIIVNE Tagasiside on meile kättesaamisel oma punkt.

3. Kui teil on mingeid probleeme, siis palun sõnum meile ja võimaldavad meile võimaluse probleemiga tegelemiseks ja me teeme oma parima, et sind aidata.

Kontaktid :

1. Kui teil on küsimusi või muresid, enne või pärast oma punkte, palun ärge kartke võtke meiega ühendust.

2.Kirju/Sõnumeid vastatakse jooksul 12 tundi esmaspäevast pühapäevani.Võite kindel olla, kõik klientide päringud on prioriteet ja on reageerinud õigeaegselt ja professionaalselt.

3. Teie rahulolu on meie eesmärk.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang:

Seotud Tooted

Võite ka nagu:
  • Müük

Vickyo rgbic smart led night light märk neoon lamp app kontrolli mitmevärviline muusika sünkroonimine diy atmosfääri tuled tv tuba decor mäng omadused 【hämmastav värvi valgustus】meie rgbic tehnoloogia võimaldab libistades seina tuled kuvamiseks 57 värvid korraga, kokku 16 miljonit värvi, mis võimaldab ilusad värvikombinatsioonid ja sile multi-värvi mõju. 【reaktsioon

  • Müük

E17 2000 luumenit taskulamp zoomable led-xml-t6 5 režiimi telkimine tõrvik välgu valgust lamp roheline tuli punane tuli filter brändi nimi: activefire mudeli nimetus: e17 kogus: 1tk led saatja: xm-lt6 režiim: 5 režiimi (kõrge-keskmine-madal-strobo) lambi eluiga: 100,000 tundi värv: must kavandatud värv: valge valgus lüliti: saba kliki/vajuta aku:

  • Müük

Modname=ckeditor 1m 10leds 2m 20leds string led hõbe traat jõulud fairy stringid kerge valentines pulm teenetemärgi lambi poole omadused: uusim selge ja väike aku kast, mis on lihtne peita on vaja 2tk cr2032 patareid .üle 24 tundi non-stop tööaeg ja palju enam, kui seda kasutatakse koos murda. see on imeline string valgus stiilis, mis annab välja võluv soe valge valgus

  • Müük

Tähelepanu!pistikud on kõik euroopa pistikud. pakett: valgus x 2tk märkus: tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.aitäh! palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine. stiilis a 【toode style】: tulede induktsioon 【kasti suurus】: 8.5*7.3*10cm (2tk kastis) 【karbis

  • Müük

Toote omadused: -soojad, pehmed, kerged soe valgus/valge valgus/loomulik valgus *(pange tähele: kui olete osta monokromaatilise valguse on 1 värv) -led aja näit -kohandatud ajal lülitada tuled -kolm käiku on saadaval 15min/30min/60 min tagumine automaatne valguse maha -10-speed dimm + astmevaba dimm puldi saab dimm 10 tasemed, pikk vajutage vasakut

  • Müük

Kirjeldus: valge hele, särav, pehme, mitte pimestav.väike kütusekulu, kõrge heledus, stabiilne jõudlus valmistatud kõrge kvaliteediga materjale.super energia säästmine, keskkonnakaitse. super ere led usb lamp oma telkimine, rannas telk, reisimine, night market, ühiselamu, hädaolukorras kasutada. lamp on valmistatud kõrge temperatuuri taluva pc puhul,mis on vastupidav. mugav

  • Müük

2022 allahindlus koodid saadaval, iisraelis, poolas, mehhikos, saudi-araabias, belgia, tšehhi vabariik, saksamaa, itaalia, holland, portugal korea makse soodustust 2022.11.1-2022.11.12 bluetooth kõlar muusika led galaxy starry night light projektor ookeani laine star lamp elutuba magamistuba decor sünnipäeva kingitus funktsioon täht projektor + ookeani laine projektor:

  • Müük

Modname=ckeditor ws2812b tuya smart jõulupuu vanik led haldjas string tuled app puldiga diy pildi kuva väljas pulm pool decor 【adresseeritavad rgb jõulupuu star tuled】on erinevaid staatilise elektri mõju, 11 dünaamiline mõju ja mitu animatsiooni galerii mõju otsustate app, sa saad valida erinevaid animatsioone ja valida mitu erinevat animatsiooni kiht loop.toetust tekstisisestus

  • Müük

Toode: led net silma string valgus jõulud net vanik pinge: ac220v-240v /solar suurus:1.5x1.5m 96leds , 2x2m 144leds, 3x2m 200leds , 3x3m 320leds,6x4m 672leds värv: valge, soe valge, mitmevärviline, sinine kaabli värv: läbipaistev pistiku tüüp : 220v eu pistik / 110v usa pistik /solar 8 erinevat režiimi : kombinatsioon, lainetena, järjestikust, slo-glo,

  • Müük

Kirjeldus: ✔materjal: metallist, tugev ja vastupidav.lae lamp puuri kuju, õrn tööstus-stiili ja retro vintage lihtsus. ✔lihtne paigaldada: lihtne paigaldus, kõik vajalik riistvara ühendamisel.see viib teid umbes 15-25 minutit, et saada tööd teha! ✔kasutamine: ideaalne kasutamiseks esik, elutuba, söögituba, köök, magamistuba, hotell, restoran, kohvik, või oma

  • Müük

4 tk valguse suunamiseks led allvalgusti 3w 5w 7w 9w 12w 15w 18w akrüül paneeli tuled lakke süvistatavad lambid kõrge heledus funktsioon: lihtne ja moedisain lakke süvistatavad lambid 5mm läbipaistev esipaneel kolm värvi, muudetav nr pimestav optiline objektiiv hea valguse läbilaskvus pikk eluiga ulatub hea valguse läbilaskvus pc mask alumiinium

  • Müük

Juhitava led öösel tuled traadita köögi kapid, valgustid usb laadida magnetic mount kapp seina lamp magamistuba home decor toote info: materjal: abs võimsus: 1.5-5w pinge: 5v toide: 5v 1a lüliti: puutetundlik lüliti nimivool: 600ma aku mahutavus: 1800ma arv lamp helmed: 28 valguse värv: valge, soe valge, naturaalne valgus valgustus režiimi:

  • Müük

Dc5v ws2812b neoon märk toru silikageel 0410 0612 1m 2m ws2812 3838ic led riba, painduv neoon pehme, lamp on veekindel kaunistamiseks dc5v 3838 all led neoon pixel tuli : sisend pinge :.............dc5v; võimsus: .......................15watt/meeter(96leds/m),2m 30w led allika:.............kõrge heledus 3838 all ic q'ty led: ...............96leds/meeter, iga üks eraldi

  • Müük

Funktsioon: magnetic peatamise,led valgustus,bluetooth muusika bluetooth: 4.0 vastutuse kiip saanud kaugus: 8-10 m sarv maht: 1,5 v (40mm) sarv võimsus: 5w alus sisend pinge: 15v frequency response: 105-200k hz moonutus: soo-müra suhe: 85db toote mõõdud: üldkõrgus 34.1 cm, läbimõõt 18,5 cm kõlar ufo suurus: 13.8*4.6 cm vedrustus põhja

  • Müük

Kirjeldus: -stiil: klaas seina valgus -paigaldusviis: seinale paigaldatud -materjalid: raud+ klaas lambivarju -valgustus ala: 3-5 ㎡ -baasi tüüp:e26/e27 -valgusallikas:led lamp, halogeen, cfl, hõõglamp, jne. kohaldamine :hotell, restoran, baar, lobby, kohvikud, kabinet, elutuba, söögituba jne omadused: 1. elegantne disain, unikaalne kuju, hästi